Bli medlem hos Krogdirekt

Har du fått tips om Krogdirekt från en medlem? Bli medlem och berätta vem som tipsade – så får tipsaren 6 månaders medlemsskap kostnadsfritt. Erbjudandet gäller till och med 31 december 2018.

Som medlem i Krogdirekt har du rätt förutsättningar för att skapa lönsamma företag. I vårt medlemskap som löper årsvis ingår bland annat alla våra leverantörsavtal, telefonsupport och prenumeration på RS & Fastfood.

Vi har många tjänster utöver detta där vi kan underlätta för våra medlemmar genom att vara behjälpliga med bland annat affärsplan, lönsamhetsanalys, konceptutveckling, ekonomiskanalys, menykalkylering samt hyresförhandlingar.Acceptera våra allmänna villkor*

Allmänna villkor: Jag som firmatecknare har tagit del av och förstått Krogdirekt AB's allmänna villkor och jag accepterar dessa. Detta medlemskap övergår till ett löpande medlemskap som förlängs med 12 månader i sänder om ej skriftlig uppsägning skett senast 3 månader innan löptidens slut. Löptiden startar när första serviceavgiften har erlagts.

* = Obligatorisk