Skip to main content
Nyheter

Tips & inspiration i tuffa tider

Av 22 mars, 2020No Comments

Vi vet vilken enorm utmaning hela restaurang-Sverige står inför. Alla våra medarbetare arbetar just nu för att hjälpa till i största möjligaste mån. Här nedan har vi samlat fyra punkter som vi ser att en del kreativa krögare utvecklar i corona-tider.

HÄMTMAT 2.0
Allt fler restauranger erbjuder ju hämtmat i olika former. Det kan handla om allt från vanlig take-away till frysta och nerkylda lunchlådor. Även caféer och pizzerior skapar sina egna drive thru-lösningar genom att gå ut till kundernas bilar och lämna matpåsar.

RABATT TILL VÅRDPERSONAL
Många ger rabatt till vårdpersonal. Det är ett kreativt sätt som gynnar både den egna verksamheten samtidigt som man stödjer den hårt arbetande personalen inom vård.

PLANERA INFÖR SKOLSTÄNGNING
OM eller kanske snarare NÄR skolorna stänger finns det flera som planerar för att leverera barnvänlig mat hem till familjer. För vilken förälder skulle inte vilja slippa matlagningen när han eller hon har fått hoppa in som lärare för sina barn?

STÖDJANDE STAMMISAR
Att be om donationer från sina mest trogna kunder är ett kreativt grepp för att få verksamheten att överleva. En del erbjuder stammisarna rabatter för all framtid och andra att de trogna kunderna kan få en plakett med sitt namn på en stolsrygg.

Självklart är inget av detta lösningen på alla problem, men för många kan det kanske hjälpa lite. Vi finns som sagt här för er och det är bara att ni hör av er med era frågor, funderingar och utmaningar så ska vi hjälpa er utifrån bästa förmåga!

Kontakta oss
Fler tips & information