Skip to main content

Öka lönsamheten i din restaurang

Oavsett om du driver en kvarterskrog eller större restaurangrörelse kan våra Krogdirekt-rådgivare hjälpa dig med hur du kan förenkla, utveckla, växa. och skapa mer lönsamhet i din verksamhet.

Rådgivning, tips och bra avtal för dig som driver restaurang

Krogdirekt ger dig rådgivning i ditt företagande och kan hjälpa till med allt från finansieringsalternativ och alkoholtillstånd till livsmedelshygien och avtalsanalys. Vi förhandlar fram förmånliga avtal åt våra medlemmar, inom bland annat livsmedel, betallösningar, drivmedelsbolag och el.

Fördelar med ossKontakta en rådgivare

Fördelarna med Krogdirekt

Krogdirekt är krögarens kompis och bildades för att ge verksamma inom restaurangbranschen rätt förutsättningar att konkurrera på sunda villkor. Kärnan är lojalitet och förtroende mellan medlemmarna och Krogdirekt. Tillsammans har vi volymerna som ger dig bra avtal.

Visa fördelar

Bollplank

Krogdirekt har en bred kunskap och ett stort kontaktnät inom branschen. Som medlem har du alltid möjlighet att använda oss som ett bollplank oavsett ärende.

Kunskap

I Krogdirekt finns en samlad erfarenhet och kunskap om branschen som vi gärna delar med oss av

Nya idéer

Vår roll kräver att vi är uppdaterade på vad som sker på marknaden, vi tar till oss nya idéer, inspiration och nyheter som vi på olika sätt förmedlar till våra medlemmar.

Bättre restaurangekonomi

Genom inköpssamverkan, servicetjänster och kompetensutveckling skapar vi förutsättningar för bra affärer.

Nya samarbetspartners

Krogdirekt skapar kommunikation mellan våra samarbetspartners och breddar löpande vår produktportfölj i takt med att medlemsantalen växer.

Marknadsbevakning

Krogdirekt bevakar ständigt marknaden, för att alltid kunna erbjuda attraktiva och för tiden nya produkter och tjänster. Vår insamling av marknadsinformation är till stor hjälp för våra samarbetspartners och medlemmar.

Trygghet

Vår roll som krogens högra hand är att alltid sätta den enskilde krögarens villkor i fokus. Krogdirekts långsiktiga kvalitetstänkande i avtalsfrågor är pris, kvalitet och service och de utgör de tre viktigaste förutsättningarna för ett avtalstecknande.

Gemenskap

En del av Krogdirekts affärsfilosofi är att skapa gemenskap och trygghet för våra medlemmar och samtidigt slå vakt om friheten, det ska alltid vara på krögarens villkor.

Tillhörighet/nätverk

Att vara medlem i Krogdirekt är en typ av kedjetillhörighet och alltid på frivillig basis. Vårt stora nätverk skapar och erbjuder allt det en kedjetillhörighet kan erbjuda plus lite till, utan att påverka medlemmarnas koncept.

Utveckling

Krogdirekt utvecklar ständigt nya produktområden och tjänster i takt med att antalet medlemmar ökar. Krogdirekt ska vara ledande i utvecklingen av branschen.

Enkelhet

Krogdirekt strävar alltid efter enkelhet i alla sammanhang, oavsett avtalsområden eller tjänster. Det ska vara enkelt att använda sig av våra erbjudanden.

Vi hjälper dig!

Kontakta en rådgivare eller be oss höra av oss till dig, så ser vi över hur vi kan hjälpa dig och din verksamhet att växa.

Kontakta en rådgivare

Förmånliga avtal med våra partners

Krogdirekt förhandlar fram förmånliga avtal med grossister, producenter och leverantörer av allt i från livsmedel, säkerhet och betallösningar till kreditgivare, drivmedelsbolag och el.

Ju fler som ansluter till Krogdirekts affärsidé, desto förmånligare villkor kan vi uppnå.

Kontakta en rådgivare

Ta hjälp av Krogdirekt!

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så kontaktar en av våra erfarna och professionella Krogdirekt-rådgivare dig. Vill du hellre kontakta oss? Kontakta oss här.