Krogfinans

Nya möjligheter

– Vi hjälper dig växa!

 På Krogdirekt har vi länge fått förfrågningar om vi kan hjälpa krögare med att sätta upp fördelaktiga krediter. Genom Krogfinans kan vi nu hjälpa till med finansiering av exempelvis restaurangrenoveringar, inköp av maskiner, möbler och utrustning. Genom fördelaktiga finansieringstjänster vill vi hjälpa krögare över hela Sverige att växa och skapa bättre lönsamhet.

Boka ett möte med oss

Smart sökmotor för din finansiering

Genom Krogfinans samarbetspartner Ponture kan du som medlem söka och jämför över 20 olika finansieringslösningar från banker och finansiella institut. Du väljer den offert som passar dig bäst för att finansiera din verksamhet genom företagslån, factoring och leasing. Tjänsten är gratis att använda och belastar inte dig som företagare med någon kreditupplysning.

Gå vidare till Ponture

Projektledning och samordning

Vi hjälper krogar och restauranger med projektering och samordning av inköp. Vid större byggprojekt eller inköp så är det oftast flera leverantörer involverade. För att underlätta kredithanteringen kan vi samordna dessa inköp och finansiera dem i ett stort projekt istället för flera små. För dig som krögare innebär det också att du får lättare att överblicka dina leasingupplägg då de är samlade på ett ställe.

Vår samordning och långa erfarenhet gör att vi också har duktiga samarbetspartners som förstår våra kunders behov. Vi samarbetar med erfarna arkitekter, noggranna byggföretag och pålitliga maskinleverantörer.

Rättvisa bedömningar

Restaurangbranschen har traditionellt sätt haft svårt att hitta investeringar. Banker ger idag sällan krediter till krögare. På Krogdirekt vet vi att det bland annat grundar sig i okunskap hos bankerna. Vår långa erfarenhet och ett tätt samarbete med kreditinstitut gör att vi kan ge en rättvis bedömning. Vi ser det bankerna ibland missar och vet vilket seriös bransch restaurangbranschen är idag.

Vårt mål på Krogdirekt är att ge våra medlemmar rätt förutsättningar för att skapa lönsamma företag. Vi vet att det leder till långsiktiga relationer som bygger både förtroende och lojalitet. Tillsammans med vår medlemmar höjer vi  kvalitén och lönsamheten i branschen.

Genom Krogfinans kan vi nu ytterligare skapa förutsättningar som underlättar krögarens företagande.

Samarbetspartners

För att ge dig de bästa avtalen samarbetar vi med några av Sveriges främsta kreditinstitut. Vi kan idag erbjuda krediter tillsammans med bland annat Pretiva och Wasa Kredit.

Vi erbjuder följande tjänster inom Krogfinans

 

• Projektledning

• Samordning av inköp

• Leasing av restaurangutrustning, möbler, porslin, inventarier m.m.

Kundcase: Laszlo’s Krog

Vi fick möjlighet att hjälpa Laszlo’s Krog i Linköping när de stod inför en stor nysatsning. Hozan Mohammed tog över krog 2013 med målet att skapa en restaurang och kvarterskrog med hög kvalitet.

Projektet omfattade en total omvandling från pizzeria till en restaurang med fyra delar; en fine dining-avdelning, en sportbar, hämtpizza och catering. Hela inredningen inklusive kök byggdes om och allt från menyer till porslin fick ett lyft. På uppdrag av dem kunde vi hjälpa till att samordna inköp från olika leverantörer samt hjälpa till att lösa nödvändiga och fördelaktiga krediter och samla dem hos en långivare.

Idag är Laszlo’s Krog den restaurang som Hozan drömde om att skapa när han tog över 2013. Omsättningen har dessutom ökat med 40% och utvecklingen av restaurangens erbjudande fortsätter i takt med att det goda ryktet om Laszlo’s Krog sprids!

Välkommen att besöka dem Hjulsbrovägen 38 i Linköping!

Vill du starta restaurang?

Oavsett om du vill starta en kvarterskrog eller större restaurangrörelse kan våra Krogdirekt-rådgivare hjälpa dig.

Lär dig mer

Krogfinans är en del av Krogdirekt

Krogdirekt kan hjälpa dig med mer än bara finansiering! Genom att bli medlem får du tillgång till alla våra starka samarbetsavtal vilket i sin tur ger dig lägre kostnader och ökad lönsamhet. Våra duktiga rådgivare hjälper dig att hitta de områden där just du kan förbättra dina affärer bäst!

Bli medlem

Som medlem i Krogdirekt ger vi dig förutsättningarna för att driva ditt företag lönsamt.

Gör en bra deal

Besök oss gärna på Facebook

Här delar vi med oss med allt som händer.