KÖTT FÖR RESTAURANG

HKScan säljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och färdigmat under starka varumärken. Bra kött för restaurang.

Våra produkter innehåller alltid kött från djur som är födda, uppfödda, slaktade och styckade i Sverige. Våra produkter innehåller alltid 100% svenskt kött från svenska gårdar. För oss är det en självklarhet att kunden ska kunna lita på maten och ursprunget. Djuren kommer från gårdar med god djuromsorg och får bara naturligt foder som är fritt från hormoner och antibiotika i tillväxtbefrämjande syfte.

SORTIMENT

Det går att läsa HKScans sortimentskatalog med bland annat alla Scanprodukter för att hitta kött till din restaurang. Genom att söka på produktens namn eller artikelnummer kan du hitta allt från hållbarhetstid, näringsvärden och de största grossisternas beställningsnummer för samtliga produkter.

VARUMÄRKEN

Vår meny innehåller flera varumärken, vart och ett med tydliga egenskaper. Scan står alltid för svenskt kött, Pärsons för innovation med god smak osv. Genom låta varumärkena lyfta fram ursprung, inriktning eller lokal smak gör vi ett aktivt och medvetet val enklare för både konsumenter och partners. Av samma anledning har också våra ekologiska produkter en tydlig profilering. Det betyder också att vi har olika varumärken på våra olika hemmamarknader.

Men faktum är att några av våra varumärken är väldigt starka i länder långt bort, också. Så bli inte förvånad om du hittar vår kyckling i en frysdisk i ett främmande land, eller att den långbakade grissidan på stjärnrestaurangen är en Svensk Rapsgris.

Leave a Reply