MED PASSION FÖR MAT – FRYSTA GRÖNSAKER, FISK OCH LAGADE MÅLTIDER

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger och storkök bland annat frysta grönsaker. Vårt löfte till dig är att göra en skillnad. Att ge dig det lilla extra som gör ditt arbete lite roligare, lite lättare och lite mer inspirerande. Det innebär ett brett utbud som med både synlig och osynlig kvalitet smakar och gör skillnaden. Ett utbud som innefattar produkter, recept och allt annat som är Findus.

De frysta grönsakerna är lika nyttiga som färska. Det bekräftas i en analys som det oberoende analysföretaget Eurofin gjort för Findus räkning. Studien bekräftar resultat som tidigare internationella studier visat.

Många utav de grönsakerna och örterna som Findus säljer är odlade i Sverige. Det är typer som passar att odla i vårt svenska klimat. De grönsaker som med fördel odlas i varmare klimat importerar vi.

SORTIMENT

Grönsaksblandningar, Örter&Kryddor, Grönsakspuréer, Färsrätter & Kött, Fisk, Pannkakor, Fågel, Frukt & bärpuréer, Pytter, Bageri, Såser och Soppor.

Krogdirekts avtal med Findus ger medlemmar möjlighet att handla avtalsprodukter till ett mycket förmånligt pris via Krogdirekts anbudsprislista hos grossisten Martin&Servera.

Vill du veta mer kontakta regionansvarig hos Krogdirekt.

Leave a Reply