Arla – Närmare naturen

Vi skapar framtiden inom mejeri för att sprida hälsa och inspiration i världen, helt naturligt. Vi vet att det krävs både en stark vilja och en stor styrka för att omvandla vår vision till verklighet. Vi vet också att vi tillsammans har det som krävs för att lyckas.

Hos Arla är mjölkbönderna både ägare till föreningen och leverantörer av mjölken. I den kooperativa företagsformen har de inflytande enligt principen: en medlem, en röst. Vi strävar hela tiden efter att alla våra ägare ska ges tillräcklig information för att ha möjlighet att skaffa sig en uppfattning om, och påverka viktiga beslut.

Sverige är ett viktigt land för Arla. Våra bönder och mejerier finns nära de flesta svenska konsumenter men Arla är också närvarande på många marknader ute i världen. Arla ingår i en global koncern som ägs av mjölkbönder i Sverige, Danmark, Storbritannien, Tyskland, Belgien och Luxemburg.

Arla Mjölk och andra produkter

Förutom Arla mjölk finns ett väldigt brett sortiment av produkter, där ingår t.ex. grädde, fil, cottage cheese, matfett mm. Se de olika produktgrupperna här.
Arla är också världens största producent av ekologiska mejeriprodukter.

Några utav Arla Foods varumärken är BregottApetinaKeldaKesoGod Morgon JuiceRynkeby och Yoggi.