Atria Foodservice

Atria Sweden är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lönneberga, Lithells, Ridderheims, Sibylla och Gourmet Service.

Vi är en stolt måltidsleverantör med egen produktion i Sverige och Finland. Vi erbjuder ett brett sortiment med fokus på protein av kött, fågel, fisk och vegetariskt men också goda tillbehör. Vi tror på ”Good food – better mood”. För oss innefattar det hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder.

Atria – igår, idag och imorgon

Efterfrågan på välkända och trygga varumärken – och produkter med kvalitet – är större än någonsin. En gedigen produktportfölj är ingenting du bygger upp över en natt. Det har tagit oss åratal att få ihop en så bra mix av kvalitativa produkter – allt från kött, kyckling och fisk till grönsaker, baljväxter, såser och dressingar. Sist vi räknade var det 350 olika produkter.

Välkommen in i vår gastronomiska värld!
www.atriafoodservice.se/sortiment

Våra Varumärken

Med passion och starka varumärken skapar vi inspirerande mat för varje tillfälle!

Lithells, Lönneberga, Gourmet Service, Dagens Rätt Fisk, Dagens Rätt Grönt och Ridderheims är några av våra omtyckta varumärken. Läs gärna mer här; www.atriafoodservice.se/vara-varumarken/

Bli inspirerad

På den här sidan kommer vi att samla lite av det som händer i vår värld. Det kan vara produkt- eller företagsnyheter, tryckmaterial eller filmer från våra olika arrangemang. Ambitionen är att inspirera dig att hitta nya vägar i matlagningen, så glöm inte att kika in här emellanåt. Vi lovar att bjuda på ett eller annat inspirerande guldkorn. www.atriafoodservice.se/bli-inspirerad

Sök recept: www.atriafoodservice.se/sok-recept

Hållbarhetsarbete – Alla är med!

Som ett ledande matföretag måste vi ta ansvar. Det lyckas vi med genom att bryta ner vårt hållbarhetsarbete till alla olika affärsdelar och funktioner. Det är inte bara på ledningens agenda. Det kan handla om små saker som att släcka ner lokaler som inte används eller stänga dörren ordentligt till ett kylrum, till stora saker som att byta från olje- till pelletspanna och övergå till 100% grön el.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete; www.atriafoodservice.se/vart-ansvar