Skip to main content
KrogtuggMagasinNyheter

Sommarnummer ute av Krogtugg & Hotellsnack!

Av 13 juli, 2022No Comments

Nu är den efterlängtade sommarsäsongen här och vad passar då inte bättre med lite skön sommarläsning i form av Krogtugg & Hotellsnack! I detta nummer har vi maxar med både bra och nyttiga reportage för dig som söker lite kunskap och inspiration för sommaren och den kommande hösten.

I detta nummer har vi bland annat besökt sommarpärlan; restaurangen Bryggan som drivs av Anna Jäderstig. Precis som det låter så hittar ni restaurangen på en brygga i Pampas Marina i Västervik.

Vi har också besökt den nyöppnade restaurangen Vivaldi i Västerås. Ägarna Andreas Eroglu och Johnny Paulsson delar med sig av sina erfarenheter och lärdomar under sina år i branschen. Något som vi kallar för framgångsreceptet.

Till sist har vi pratat med Johannes Reftberger på Martin&Servera om prisutvecklingen på livsmedelspriserna och hur du som restaurangägare kan hålla nere era kostnader.

Vill du också ha Krogtugg & Hotellsnack i din brevlåda för att ta del av dina branschkamraters framgångsexempel och goda råd från våra experter? Bli medlem!

Klicka på bilden för att läsa magasinet.