VATTENSYSTEMET PUREZZA FRÅN WATERLOGIC

 

Krogdirekt har avtal med Waterlogic som som möjliggör försäljning av förädlat dricksvatten i ett Purezza vattensystem. Systemet är ett bra val för ekonomin, miljön och ger en bättre upplevelse för restaurangens kunder.
Förädlat gott vatten får man genom kylning, filtrering och en anpassad kolsyresättning anpassad för respektive verksamhet. Resultatet är ett friskt kristallklart, isande kallt vatten med bubblor utan bismak från klor eller reningsmedel.

PUREZZA VATTENSYSTEM

Det är enkelt att komma igång med Waterlogics produkter och du har alltid tillgång till förstklassig service. Waterlogic har egna serviceavdelningar med mycket kompetenta tekniker, stort reservdelslager och snabb responstid. Vi använder oss uteslutande av kvalitetsprodukter, producerat av dom själva eller marknadsledande leverantörer. Som kund har du fri konsultation, fri support och alltid personlig hjälp.

Med detta vattensystem investerar du i ett system som ger dig en högre lönsamhet med hjälp av dricksvattnet du redan har, du betalar endast en fast månadskostnad, oavsett hur mycket vatten du säljer. Du kan på detta sätt enkelt öka dina marginaler genom att fylla och sälja eget dricksvatten. Med paketlösningar kan de leverera ett vattensystem anpassat för just dina behov. Dina kunder kan erbjudas Purezza naturellt vatten och Purezza kolsyrat vatten och du tar betalt per flaska eller som del av en totalservice till dina kunder.

Purezzaflaskorna i glas ger en exklusiv känsla – ett gott vatten skall serveras med stil. Flaskorna kan diskas om och om igen.
Waterlogic levererar en komplett produkt med kylare, tapptorn, kolsyra, unika Purezzaflaskor och tillhörande diskback. Du kan börja att servera ett förädlat restaurangvatten redan från första dagen! Ta kontakt med Krogdirekt regionansvarig för mera information.

Leave a Reply