Finansiering till företagskund

Fler betalningsalternativ betyder fler affärer för dig. Genom att erbjuda skräddarsydd finansiering kan du öka din försäljning. Och få nöjdare kunder på köpet.

Om dina kunder investerar i larm, datorer, kopieringsmaskiner, kassaapparater, möbler och kaffeautomater kan möjligheten att dela upp kostnaden över tid vara avgörande. Med hjälp av skräddarsydd finansiering stärker du både ditt kunderbjudande och din försäljning.

Vårt erbjudande om framgångsrik försäljning

Vi har kompetens inom branscher som kontorsutrustning, industri och verkstad samt restaurang, storkök och detaljhandeln. Målet är ett långsiktigt samarbete som ökar din lönsamhet. Det här får du:

  • Utbildning, coaching och stöd genom hela försäljningskedjan
  • Kunnig kontaktperson med gedigen erfarenhet från din bransch
  • Mina sidor, ett snabbt och enkelt digitalt säljstöd för fler nöjda kunder

E-signering för en trygg och snabb affär

Erbjud dina kunder att e-signera avtal med Mobilt BankID. E-signering är ett tryggare sätt att göra affärer och sker enkelt via Mina sidor. Firmateckningskontrollen är integrerad i lösningen, vilket innebär att du får upp rätt firmatecknare i själva e-signeringsflödet. Du slipper kompletteringar i efterhand som kan försena affären. Dessutom minskar du pappershanteringen för både dig och kunden.

Wasa Kredit – en trygg finansieringspartner

Vi gillar långsiktiga samarbeten där din affär står i fokus. Du får ta del av vårt kunnande och långa erfarenhet av säljfinansiering. Du får branschkunskap, utbildning och säljstöd med lokal förankring. Dina kunder får möjlighet att investera, växa och utvecklas med rätt finansieringslösning.

  • Lokal närvaro Våra lokala säljare har stor kunskap om de förutsättningar som gäller där ditt företag bedriver sin verksamhet.
  • Stor branschkännedom Du får en egen kontaktperson som kan din bransch och hjälper dig med strategier för att öka din försäljning.
  • Säljstöd Du får hjälp att sälja med finansiering samt skyltning, coaching, utbildning och kampanjupplägg.

Vi har arbetat med finansiering i nära 30 år och är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank. Du möter oss runt om i Sverige med kontor i Göteborg, Malmö, Stockholm, Umeå, Växjö och Örebro.