Skip to main content
Nyheter

Nya stödpaket & hjälpande tips!

By 5 May, 2020No Comments

Att många företagare kämpar i motvind just nu har nog ingen missat. Vi vet att många, speciellt inom hotell- och restaurangbranschen, har det väldigt svårt.

Därför känns det glädjande att regeringen nu försöker stötta de verksamheter som har det svårt med ekonomiska stödpaket. Stödpaketen syftar till att hjälpa företag i utsatta branscher att klara sig igenom den tuffaste tiden.

På vår Tips & Info-sida har vi samlat viktig information från myndigheterna om två stödpaket – ett direktstöd för bortfall av omsättning samt en tillfällig rabatt för fasta lokalhyreskostnader. På Tips & Info-sidan kan ni dessutom klicka er vidare till myndigheternas hemsidor där ni hittar mer ingående information om bland annat: vilka som kan ansöka om stöden, vad som krävs för ansökan och hur mycket stöd ni kan få.

Utöver information om stödpaketen hittar ni också matnyttig information om smittsanering, juridisk rådgivning, korttidsarbete och marknadsföringstips!

Självklart är inget av detta lösningen på alla problem man kan ställas inför, men för många kan det kanske hjälpa lite. Vi på Krogdirekt finns här för er. Hör av er om ni har frågor, funderingar eller utmaningar att tackla så hjälper vi er utifrån bästa förmåga!