Skip to main content
Nyheter

Marknadsföring med begränsad budget

Av 31 mars, 2020No Comments

Nu är det flera företag som gör allt vad de kan för att rädda restaurang- och krogbranschen. Här har vi samlat några av de kampanjer som pågår där ni har chans att marknadsföra er kostnadsfritt. Ni kan också uppmuntra era gäster om att nominera er för att vinna en gratis annonsplats.

#SUPPORTYOURLOCAL
Förra veckan startade vi på Krogdirekt vår sociala medie-kampanj där vi också hakade på hashtaggen #supportyourlocal. Kampanjen går ut på att uppmuntra alla att rädda sin favoriträtt eller dryck genom att handla eller ta take away från sitt favorithak eller café. Om ni har missat den så hittar ni den i våra sociala medier – glöm inte att dela!

Du hittar oss på Facebook, Instagram, LinkedIn och Twitter!

BACKA KROGEN!
Just nu har American Express sin kampanj ”Backa krogen!” där de ger bort allt deras reklamutrymme till svenska krogar som kämpar för sin överlevnad. Det innebär att du som restaurangägare kan delta i kampanjen eller som privatperson kan nominera din favoritrestaurang.

Delta i kampanjen här >

UTOMHUSREKLAM SOM PEPPAR FÖR LUNCHEN
JCDecaux, som säljer reklamskyltar runt om i världen, lanserade förra veckan en utomhuskampanj för den krisade krogbranschen. Kampanjen går under hashtaggen #payitforwardforsweden som syftar till att uppmuntra alla, som har möjlighet, att bjuda vänner eller kollegor på lunch. De har också tagit initiativ till att buda ut luncher till medie- och reklambyråer som de samarbetar med och kommer göra detta fram till påsk.

Läs mer om kampanjen här >

Självklart är inget av detta lösningen på alla problem, men för många kan det kanske hjälpa lite. Vi finns som sagt här för er och det är bara att ni hör av er med era frågor, funderingar och utmaningar så ska vi hjälpa er utifrån bästa förmåga!

Kontakta oss
Fler tips & information