ORKLAS MÅNGA VARUMÄRKEN

Orkla Foods Sverige är ett av Sveriges absolut största livsmedelsföretag. Orkla har flera av Sveriges mest kända och omtyckta varumärken inom livsmedel: Abba, Felix, Kalles, FrödingeBOB, Ekströms, Risifrutti, GrandiosaÖnos, Kung Gustaf, FUN Light, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Liva Energi och Paulúns m.m.

Med huvudkontoret i Malmö har vi vår bas i den skånska myllan med havet som närmsta granne. Vi tillagar vår mat och dryck i Sverige, med närhet till de svenska råvarorna. Vi lägger in grönsaker och lagar färdigrätter i Eslöv, kokar sylt i Tollarp, gör Felix tomatketchup i Fågelmara, bakar tårtor i Frödinge, lägger in sill i Kungshamn, gör Risifrutti i Örebro, kokar risgröt, ärtsoppa i Kumla och bakar pizza i Vansbro. Hälsosam mat som tillagas med bra villkor för människa, djur och miljö är ledstjärnan för oss som arbetar på Orkla Foods Sverige.

HÅLLBARHETSARBETE

Hälsosam mat som tillagas med bra villkor för människa, djur och miljö är ledstjärnan för oss som arbetar på Orkla Foods Sverige. Vårt löfte och ambition är att vi ska göra skillnad för den svenska folkhälsan och samhället genom våra produkter, arbetssätt och samhällsengagemang. Hälsa, matsäkerhet, ansvarsfulla inköp och miljö är hörnstenarna i vårt hållbarhetsarbete.

Leave a Reply