RESTAURANGGROSSIST MARTIN&SERVERA

Martin&Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har Martin&Servera de produkter och lösningar som du behöver.

ANBUDSARTIKLAR

Med Martin&Servera kan Krogdirekt erbjuda attraktiva priser på våra anbudsartiklar. Dessa artiklar täcker in c:a 50 procent av en restaurangs totala inköpsvolym. Anbudsartiklarna har en mycket attraktiv prissättning. För information om vilka anbudsartiklar som erbjuds, hänvisar vi till din Krogdirektsäljare. Anbudsprislista kan justeras fyra gånger per år. Nya produkter tillkommer och gamla tas bort från prislistan kontinuerligt. Snittrabatten på våra anbudsartiklar är mycket fördelaktig, jämfört med ordinariepriset.

SORTIMENT

Totalt består Martin&Serveras sortiment av många tusen artiklar. Men det är inte ett brett sortiment som är det viktigaste att beakta när du väljer din restauranggrossist. Det viktiga är att det är rätt sortiment för dig som kund. Vare sig din verksamhet har behov av att köpa 100 eller 1000 artiklar, så gäller det att du hittar just de produkter din verksamhet behöver.

AKTUELLA KAMPANJER FRÅN MARTIN&SERVERA

Det finns ett flertal olika kampanjtidningar framtagna för restaurang och storkök hos Martin&Servera. Dessa innehåller förutom kampanjpriser inspirerande reportage samt produktnyheter, trender, recept och tips.  Kampanjtidningarna går att ladda ner som pdf.

VILL DU BÖRJA HANDLA?

Vill du som Krogdirektmedlem börja handla på något av våra avtal rekommenderar vi att du tar kontakt med Krogdirekt. Tillsammans med Krogdirektsäljaren går ni igenom vilka behov du har och hur lämpliga inköp bör se ut hos dig.

Leave a Reply