Skip to main content
Nyheter

Vårt nya tillskott, Pelle!

Av 3 maj, 2022No Comments

Varmt välkommen till Krogdirekt önskar vi vår nya säljare för region Göteborg, Västra Götaland, Halland och Skåne Pelle Hansson. Pelle har arbetat inom restaurangbranschen hela sitt yrkesverksamma liv och började som 18-åring med att starta och driva Pölsemannen som växte till sex enheter och en festservice. Efter det har han samlat på sig erfarenheter på fler håll.

– ­Jag har älskat varenda sekund inom branschen. Haft förmånen att arbeta som hotellchef och i restaurang och bar utomlands – både i franska Alperna och på fantastiskt fina Korsika bland annat.

Pelle kommer hjälpa våra medlemmar med förmånliga avtal, pressade priser och skräddarsydda erbjudanden för att göra verksamheterna så lönsamma som möjligt.

– Att arbeta inom restaurang- och hotellbranschen är en livsstil. Nästan som att vara fotbollsproffs, även om inte lönekuvertet är på samma nivå. Därför känner jag att det ska bli extra kul att få chansen att hjälpa medlemmarna att spara in kronor genom våra förmånliga partnererbjudanden. Varenda krona räknas och är viktig – det vet vi ju.

Att komma ut till verksamheterna och träffa såväl medlemmar, grossister och producenter är något som Pelle ser mycket fram emot.

– Tveka inte för att höra av er direkt om akuta grejer jag kan hjälpa er med. Annars är det bara att hålla ut ­– jag kommer och hälsar på er så snart jag kan, gamla som nya medlemmar!

 

Vill du komma i kontakt med Pelle?

070-916 82 73
pelle@krogdirekt.com

Göteborg, Västra Götaland, Halland, Skåne