Skip to main content
Nyheter

Välkommen Lena!

Av 3 maj, 2022No Comments

Vi har fått förstärkning i region Västra Götaland, närmare bestämt Göteborg. Varmt välkommen önskar vi Lena Nethander som är vår nya säljare. Lena har en mångårig erfarenhet från flera olika områden inom restaurangbranschen. Hon började sin karriär som servitris och har sedan dess arbetat i caféer, med mässor och bröllop, som restaurangchef och som säljare inom restaurang och event. En gedigen erfarenhet av restaurangbranschen helt enkelt!

– Det jag ser fram emot mest med min nya tjänst är att få göra det jag brinner för och trivs bäst med i yrkeslivet – kombinera möten med kunder och fortfarande vara i restaurang- och hotellvärlden.

Som säljare kommer Lena finnas till hands för våra befintliga medlemmar och även nya medlemmar för att skapa en trygg och givande affär. Vara krögarens hjälpande hand till en bra affär genom att stötta och hjälpa till att ta fram förmånliga avtal genom våra fina samarbetspartners.

– Jag är jätteglad att påbörja en ny resa med Krogdirekt och ser fram emot att få träffa alla medlemmar – nya som gamla!

 

Vill du komma i kontakt med Lena?

070-916 83 24
lena@krogdirekt.com

Göteborg, Västra Götaland