Skip to main content
Nyheter

Hallå där Tony!

By 24 April, 2023No Comments

Tony Issa är ny medlemsrådgivare hos oss på Krogdirekt. Tony bor i restaurangtäta Västerås och har en gedigen erfarenhet inom restaurangbranschen, och kommer hjälpa våra medlemmar med förmånliga avtal, pressade priser och skräddarsydda erbjudanden för att göra verksamheterna så lönsamma som möjligt.

Kan du ge en kort presentation av dig själv?
– Jag heter Tony och är ny på Krogdirekt, bor i Västerås sedan 33 år där matutbudet är stort. I Västerås finns många restauranger med det lilla extra – något som jag gärna vill sprida.

Vad tar du med dig för erfarenheter från ditt liv som du kan ha nytta av i ditt arbete hos Krogdirekt?
– Jag har jobbat inom restaurangbranschen nästan hela mitt liv och har stor kännedom om hur restaurangägare tänker vilket gör att jag kan ställa de rätta frågorna och erbjuda förmånliga avtal genom Krogdirekt. Spara pengar helt enkelt!

Vad är det bästa med att jobba hos Krogdirekt?
– Det bästa med Krogdirekt är att jag får träffa nya människor varje dag som visar stor uppskattning när vi hjälper dem. Jag uppskattar också alla duktiga kollegor som alltid finns där när du behöver rådfrågning.

Vad ser du fram emot med ditt fortsatta jobb hos Krogdirekt?
– Jag ser fram emot att växa i Krogdirekt och värva alla restauranger och caféer i Västerås / Västmanland!

Vill du komma i kontakt med Tony, eller någon annan av oss på Krogdirekt, då hittar du oss här. Och vill du också bli medlem kan du bli det här.

Tony Issa
Västmanland