Skip to main content
Nyheter

Hallå där Thomas!

Av 12 september, 2023No Comments

Thomas är en rutinerad medlemsrådgivare här hos oss på Krogdirekt. Thomas hjälper medlemmar i Östergötland, Småland, Öland och en del av Blekinge. Medlemmar berättar att han är en mycket uppskattad rådgivare som brinner för sina medlemmar och levererar en service utöver det vanliga.

Kan du ge en kort presentation av dig själv?
Thomas Björklund heter jag! Jag bor tillsammans med min fru Charlotta i Linköping. Vi har precis köpt ett nytt fritidshus så där spenderar jag och min familj mycket tid. Jag älskar naturen och allt det innebär med svampplockning, fiske och så tycker jag det är roligt med snickeri. Ett annat stort intresse är matlagning som jag gärna lägger lite extra tid på.

Vad tar du med dig för erfarenheter från ditt liv som du kan ha nytta av i ditt arbete hos Krogdirekt?
När jag var 16 gick jag restaurangskola i Sandviken och idag har jag arbetat inom branschen i 42 år. Under den tiden har jag gjort det mesta: från kock till hotellchef, anställd till egenföretagare, stora företag till små företag. All erfarenhet som jag samlat på mig delar jag med mig i mitt arbete hos Krogdirekt.

Vad är det bästa med att jobba hos Krogdirekt?
Det är att hjälpa våra medlemmar och se hur medlemmarna faktiskt förstår att de kan använda sig av Krogdirekt under hela tiden som de driver restauranger och hotell. Vi finns alltid tillgängliga som bollplank när man behöver oss!

Vad ser du fram emot med ditt fortsatta jobb hos Krogdirekt?
Jag vill fortsätta hjälpa våra medlemmar att skriva bättre avtal, få fler möjligheter, spara mer pengar och utveckla deras företagande!

Vill du också komma i kontakt med Thomas, eller någon annan av oss på Krogdirekt, då hittar du oss här. Och vill du också bli medlem kan du bli det här.

Thomas Björklund
Östergötland, Småland, Öland och en del av Blekinge.