Skip to main content
Nyheter

Sälj ditt porslin och ge nytt liv åt en pizzaugn

Av 6 september, 2019No Comments

Krogdirekt lanserar nu en köp- och säljsida där restauranger kan köpa och sälja begagnade restaurangartiklar. På Krogdirekt jobbar vi ständigt med att hitta nya sätt för dig att driva din restaurang så framgångsrikt som möjligt.

Köp- och säljsidan är ytterligare en tjänst från oss för att underlätta ditt jobb i rollen som företagare. Här kan restauranger göra affärer med begagnade restaurangartiklar till bra priser. Så när du behöver en nya köksmaskiner eller vill sälja porslin från restaurangen – är du välkommen hit!

Vad kan du sälja?
Det mesta som platsar in i restauranger, barer och caféer.

Möbler: stolar, pallar och bord

Kök & matsal: porslin, bestick och glas

Maskiner & köksutrustning: ugnar, spisar, grillar, stekhällar, kylar, frysar, kaffebryggare och kaffemaskiner, diskmaskiner, beredningsmaskiner, vagnar och varmhållning

Hur går det till?
Du lägger upp en annons på hemsidan genom att fylla i ett formulär. Efter att vi tittat efter så allt är OK så publicerar vi annonsen. Att lägga upp en annons kostar 150 kr exklusive moms. Annonsen ligger uppe på hemsidan tills du sålt din artikel och ligger som längst uppe i tre månader. Säljaren sköter försäljningen själv och ansvarar för produktens skick och funktionalitet.

Läs mer och lägg upp en annons på här.