Skip to main content
Nyheter

Hallå där Lena!

Av 15 mars, 2023No Comments

Lena Nethander är medlemsrådgivare på Krogdirekt och har en mångårig erfarenhet från flera olika områden inom restaurangbranschen. Hon började sin karriär som servitris och har sedan dess arbetat i caféer, med mässor och bröllop, som restaurangchef och som säljare inom restaurang och event. En gedigen erfarenhet av restaurangbranschen helt enkelt!

Kan du ge en kort presentation av dig själv?

– Innan jag landade på Krogdirekt jobbade jag som Hovmästare på Skandinavium arena i Göteborg där jag också bor tillsammans med min familj. Närmare bestämt i Särö, en halvö nära havet så det blir mycket båt i den vackra skärgården.

– Jag är väldigt nyfiken av mig och tycker om att upptäcka nya saker och ställen samt att resa och spela golf.

Vad tar du med dig för erfarenheter från ditt liv som du kan ha nytta av i ditt arbete hos Krogdirekt?

– Jag tror att jag kan vara en trygg och hjälpande hand genom min mångåriga erfarenhet från olika områden inom restaurangbranschen.

Vad är det bästa med att jobba hos Krogdirekt?

– Eftersom jag älskar restaurangbranschen, sälj och möten med olika människor så ger mitt jobb hos Krogdirekt mig den bästa kombinationen.

Vad ser du fram emot med ditt fortsatta jobb hos Krogdirekt?

– Att få åka runt och träffa alla våra härliga medlemmar – och förhoppningsvis många nya medlemmar i en miljö som jag verkligen trivs i.

Vill du komma i kontakt med Lena, eller någon annan av oss på Krogdirekt, då hittar du oss här. Och vill du också bli medlem kan du bli det här.

Lena Nethander
Göteborg, Västra Götaland