KAFFE FÖR RESTAURANG OCH CAFÉ.

Nestlé Professional är världsledande inom varma och kalla icke kolsyrade dryckeslösningar. Med 15 fabriker för livsmedelsservice och 10 000 medarbetare i 97 länder kombinerar vi ett globalt tänkande med en lokal förståelse med utgångspunkt i vår önskan att komma närmare ditt företag. I Norden är vi ett engagerat team av människor som jobbar med ett gemensamt intresse – kaffe. Vårt mål är att vara din bästa partner och hjälpa dig att optimera och utveckla kaffelösningen för din verksamhet. Oavsett om du äger en restaurang eller ett café, så gör vi allt vi kan för att säkerställa en perfekt kopp kaffe till dina kunder.

Grunden i vår verksamhet är våra pålitliga och starka varumärken som garanterar kvalitet i alla led. Vi kan erbjuda dig både ett brett sortiment av kaffe för restaurang, genom de populära varumärkena ZOÉGAS och NESCAFÉ, samt våra nya kompletta kaffelösningar NESCAFÉ Milano, NESCAFÉ Milano Lounge och NESCAFÉ Alegria.

Det är viktigt för oss att alltid ligga i framkant vad gäller trender och utveckling. Intresset för just kaffe är stort och det kommer ständigt nya trender som vi utvecklar till nya och spännande koncept. Läs gärna mer om t ex Kaffe och matparning, försäljning av kaffe över disk eller om nya bryggmetoder.

Ett samarbete mellan två parter måste vara lönsamt för bägge. Vi jobbar hårt med att bygga goda relationer med våra samarbetspartners. Vi kan erbjuda ett brett sortiment och framför allt en utmärkt service i alla led. Med våra unika koncept kan vi dessutom hjälpa dig att utveckla dina affärer. Vi vill vinna tillsammans med dig!

Leave a Reply

fem − 5 =