Restauranggrossisten Axfood Snabbgross

Axfood Snabbgross vänder sig framför allt till restauranger, snabbmatsställen och caféer med sina 24 egenägda butiker och en väl anpassad e-handel. Axfood arbetar med passion för mat och människor.

Samarbetet mellan Krogdirekt och Axfood Snabbgross innebär att medlemmar har fördelaktiga priser som kunder hos Snabbgrossen. För att kunna ta del av detta behöver du Bli medlem eller ta kontakt med Krogdirekt regionansvarig för att veta mera.

Axfoods styrka är att driva och utveckla framgångsrika matkoncept på den svenska marknaden. De skapar lönsam tillväxt och en hållbar utveckling genom engagemang och ansvar för miljön.

Axfoods affärsidé är att utveckla och driva framgångsrika matkoncept som vilar på tydliga och attraktiva kunderbjudanden.

  • Erbjuder attraktiva butiker med ett brett sortiment
  • Öka innovationsgraden för viktiga varukategorier
  • Utveckla kundprogrammen och bli ledande i det digitala kundmötet
  • Förbättra lokala och regionala kunderbjudanden
  • Underlätta för kunder som vill göra ansvarsfulla val

Axfood Närlivs har i sin inriktning blivit marknadsledande inom sitt segment. Genom affärsutveckling tillsammans med de stora kedjekunderna samt med kunskap, enkelhet och långsiktigt engagemang bidrar man på så vis även till Servicehandelns utveckling.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

Denna länk tar dig till aktuella erbjudanden och kampanjer på snabbgross.se. Kampanjblad med kampanjvaror till kanonpriser kommer varannan vecka. Här kan man också se sortiment samt hitta vilken Snabbgross som ligger närmast m.m.