TRIUMF GLASS ETT SVENSKT GLASSFÖRETAG MED TRADITION

Glass är en naturlig produkt med få råvaror och en tillverkningsprocess där TriumfGlass följer sin gamla familjetradition att producera genuin kvalitetsglass. Ur detta växte även företagets affärsidé fram; TriumfGlass skall sprida glassglädje och smakupplevelser!

NYTÄNKANDE OCH PRODUKTKVALITÉ

TriumfGlass är ett familjeföretag i tredje generationen och har ambitionen att bli en stark aktör på den svenska marknaden. En stor del i vårt dagliga arbete ligger i att vara nytänkande och ständigt komma med nya spännande glassprodukter. Produktutveckling är A och O. För TriumfGlass är hållbarhetsperspektivet centralt för utvecklingen och många projekt pågår. Genom vår historia som familjeföretag som sträcker sig ända tillbaks till 1946 har vi djup kunskap om glasstillverkning och produktkvalité. TriumfGlass är idag BRC-certifierat.

Alla glassar, stycksaker, multipacks, dessertglass, skopglass, mjukglass och yoghurtglass, säljs idag via grossister både till dagligvaruhandeln, servicehandeln och restauranger/storkök. Årligen tillverkar vi 16,5 miljoner liter vid glassfabriken i Sävedalen, vilket motsvarar 90% av all såld volym. Under TriumfGlass finns ett flertalet olika produktserier. Gammaldags Gräddglass är vår absoluta storsäljare. Tillsammans med våra samarbetspartners, exempelvis Mars Ice Cream, Nestlé, Walt Disney och Yollibox kan vi också överraska och lansera många spännade glassnyheter varje år.

GLASS MED GRÄDDE

Glassen är tillverkad med färsk svensk grädde från utvalda gårdar.  Målet är att alltid erbjuda det mest innovativa och största utbudet av glass. Bland deras egenutvecklade varumärken märks Gammaldags Gräddglass, Kalas, Ananas Split, Storstrut och hela skopglass-serien.

Krogdirekts avtal ger våra medlemmar möjlighet att handla avtalsprodukter till ett förmånligt pris via Krogdirekts avtalsprislista hos Martin&Servera.

Leave a Reply

9 + fyra =