Specialister sedan 1970

Peka Kroef är ett familjeföretag, som specialiserar sig på färska, kylda potatisprodukter. Sedan 1970 har vi ständigt tänjt på gränserna för våra produkter och produktionsmetoder  för att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre service, vilket innebär ännu färskare, lättare och läckrare produkter.

Ständig kvalitet

Hansapotatisen utgör grunden för alla våra produkter. Under många år var Peka Kroef den första producent att använda denna gula ”matiga” och vaxartade potatisen. Hansapotatisen kännetecknas av sin mångsidighet: den kan vara färdigkokt i förpackningen och ändå vara hel. Till skillnad från andra potatisproducenter, och till följd av det intensiva samarbetet med dess odlare, kan Peka Kroef få Hansapotatis året runt, vilket gör det möjligt att garantera en ständig bra kvalitet året runt.

Produktflexibilitet

Företaget har ett brett produktsortiment för alla länder, som det levererar till. På så sätt kan det förutse varje lands och regions särskilda preferenser om hur potatisen ska tillagas. Peka Kroefs styrka ligger i dess produktkvalitet och flexibiliteten att förutse sina kunders behov på food service-, återförsäljnings- och konsumentmarknaderna.

Leave a Reply

sjutton − 5 =