KÖTT, VILT FÅGEL OCH CHARK FRÅN SVENSKA GÅRDAR

 

Fällmans levererar kött, chark, fågel och vilt till restauranger runt om i Sverige. I grossistverksamheten har man produkter från egna gårdar och även från framstående producenter i hela världen. I sina egna anläggningar bereder och styckar man köttet och har på så vis kontroll över produkten i hela kedja – från uppfödning till färdig produkt.  Man har också egen produktion med egna recept på korv och charkprodukter.

KÖTTKVALITET

Fällmans tar aktivt avstånd från produktion med hormonbehandlat kött samt verkar för att djurskyddsaspekterna skall vara en naturlig del av affären. Att sälja kött från friska djur som så långt det är praktiskt möjligt har haft möjlighet att leva i sitt naturliga beteende är en ambition.

Fällmans levererar kvalitetskött för alla tillfällen samt har möjlighet att anpassa beredning och styckning enligt önskemål tack vare duktiga och engagerade styckare.
Efter behov och önskemål kan man ta fram egna korvar och hamburgare till kunder. Fällmans är också stolta över att ha utvecklat en egen ”hussmak” för det egenhängda köttet. I de kylar som används för att hänga köttet ges det toner av blåmögelost, anklever och hasselnöt vilket är unikt för Fällmans produkter.

FÄLLMANS GÅRDAR

Att ha en spårbarhet på djuren från bete och uppfödare till tallrik är något som Fällmans Kött jobbar med. Konceptet kallas Fällmans gårdar och bygger på ett mycket nära samarbete med utvalda uppfödare. Fällmans gårdar är indelade inom:

Leave a Reply

fyra × 1 =