DEBIC GRÄDDE I DITT KÖK.

Debic grädde och andra produkter marknadsförs av Friesland Campina Foodservice som ägs av FrieslandCampina, ett av världens största mejeribolag.

Oavsett om du är bagare, konditor, chokladtillverkare, kock eller cateringföretagare: som livsmedelsproffs söker du inte bara efter produkter som gör ditt arbete i köket så effektivt som möjligt, du vill också ha ett löfte om att dessa produkter alltid är av högsta kvalitet. På så sätt kan du alltid vara säker på perfekt resultat. Bara med produkter som konsekvent håller högsta kvalitet kan du underlätta ditt eget arbete och på samma gång förbättra dina egna skapelser. Skapelser som gör att du kan överraska dina kunder, öka din försäljning och övervinna vardagslivets begränsningar. För att uppfylla vårt löfte ägnar våra mjölkbönder, kulinariska rådgivare, utvecklingsspecialister och representanter all sin passion och allt sitt yrkeskunnande åt att producera absolut bästa kvalitet. Du kan se det och känna det på smaken.

Debics kvalitet har bevisats gång på gång på alla tänkbara nivåer under en omfattande följd av certifieringar för vårt kvalitetssäkringssystem.

WHEN TALENTS ARE COMBINED.

Bra produkter är det professionella kökets plattform. Därför ska du kunna lita på dina produkter, då de är utgångspunkten för ett kök där nya smakupplevelser blandas med det traditionella i en ständigt roterande process. Allt för att varje dag överraska och glädja matgäster och medarbetare i köket. Med Debic får du inte bara mejeriprodukter för restaurang med hög funktionalitet, trovärdighet och kvalitet, men också ett sortiment som inbjuder till kreativitet och säkerhet.
FrieslandCampina producerar sina egna emballage på ett mycket skonsamt sätt för miljön och verksamheten har en tät kontakt med sitt nät av leverantörer, så att man med lätthet kan spåra den enskilda leveransen till gällande gård, säkra kvalitén och hålla en mycket hög standard för djurens välfärd.

POPULÄRA MEJERIPRODUKTER FÖR RESTAURANG

Debic Spraygrädde med eller utan sockerDebic Creme bruleeDebic Stand & Overrun vispgräddeDebic VegetopDebic Smör Konstant är några av de populära produkter som används av livsmedelsproffs.

UTBILDNINGAR

Debic håller i i kockträffar där Krogdirektmedlemmar har möjlighet att genomgå en utbildning i Debics sortiment. Utbildningen pågår under en dag och innehåller en teoretisk del och en praktisk del.

BLI INSPIRERAD

På Debics hemsida finner du bland annat Debics olika produkter, recept och produktinformation.

Leave a Reply

två × fyra =