KORTTERMINAL HOS BABS PAYLINK

Babs Paylink vill att kunderna inte ska behöva tänka på tekniken och funktioner i sin kortterminal utan ha ett system som fungerar lätt och smidigt. Därför har man tagit fram Funktionshyra som innebär att kunden hyr en terminal från Babs Paylink som möjliggör en snabb och säker betalning via kort. Kunden behöver inte ha kontroll på huruvida terminalen har rätt säkerhet, behöver uppdateras eller lagas när den går sönder. Med funktionshyra sker utbyte av äldre modeller till nya kortterminal modeller när ny teknik slår igenom på marknaden. Kunden har en högkvalitets produkt med en säker, trygg och flexibel lösning. Babs Paylink är marknadsledande inom segmentet tjänster och hårdvara för kortbetalningar i Sverige.

Babs Paylink ägs av ett amerikanskt företag Verifone systems Inc, som är den största tillverkaren av kortterminaler i världen, samt Swedbank.

Har man ett kassasystem är det värt att kontrollera om Babs Paylink redan har terminaler som passar till kassasystemet. Babs Paylink har både kassakopplade och fristående kortterminaler. Effektiva lösningar för att enkelt kunna ta betalt av kunder.

KROGDIREKTS FÖRMÅNLIGA AVTAL OCH ERBJUDANDEN

För att ta del av Krogdirekts förmånliga avtal och erbjudanden hos Babs Paylink tar man kontakt med sin kundansvarig hos Krogdirekt som hjälper till med det terminalavtal som behöver fyllas i och skickas in.  BabsPaylink levererar sedan terminal/terminaler via post. Krogdirektkontakten hjälper även till med det inlösenavtal som behövs hos Swedbank Babs ifall det inte tidigare finns ett sådant.

KORTTERMINAL MED FUNKTIONSHYRA

Vilken typ av kortterminal man behöver kan vara svårt att avgöra. Vilken typ av terminal som passar dig beror till stor del på vilken typ av uppkoppling du har samt ditt behov av snabb terminal. Man kan alltid kontakta med Krogdirektansvarig eller Babs Paylink Kundservice på telefon om man är osäker på vilken terminaltyp som passar verksamheten bäst.

Fristående terminaler

  • Yomani SA
  • Vx520
  • Vx680

Kassakopplade terminaler

  • Yomani BK
  • Vx820 BK
  • Vx680 WiFi

KUNDSERVICE

BabsPaylink kundservice kan man nå via telefon eller genom att fylla i ett kontaktformulär på hemsidan. I formuläret anger man hur och när man önskar att bli kontaktad.

Telefon 08-691 69 00
Kundservice öppettider:

  • Vardagar     8.30 – 20.00
  • Lördagar   10.00 – 18.00
  • Söndagar  11.00 – 16.00

Avvikande öppettider vid större helger framgår tydligt på hemsidan.

Leave a Reply

4 + 15 =